Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g queijo parmesão cortado em pedaços
Massa
- 2 pés de alecrim, só as folhas
- 30 g tomate seco, em azeite escorrido
- 130 g água
- 100 g leite
- 1 c. chá de açúcar
- 25 g fermento de padeiro fresco, esfarelado
- 500 g farinha tipo 65
- 40 g azeite
- 1 ½ c. chá de sal
Ovos
- 6 ovos médios, frios
- 1000 g água
Montagem
- 1 c. sopa de azeite
- 2 c. sopa de pão ralado
- 50 g pesto rosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1146 kJ / 273.9 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Tuk
- 9.7 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 235.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa gratinada com couve-flor e queijo fumado
1h
Sopa de tomate e repolho
50 min
Salada niçoise
35 min
Bolo salgado de bacon e tâmaras
1h
Sanduíche de legumes salteados e camarão
40 min
Bacalhau em molho de tomate
30 min
Frango grelhado vietnamita com molho de erva-príncipe e arroz (sem glúten)
30 min
Ramequins com couve, batata e ovos macios
1h 15min
Salada de legumes com molho de caju
2h 45min
Massa com lentilhas e salsicha
35 min
Salmão com couve-romanesca, molho de laranja e romã
30 min
Creme de legumes e urtigas com espargos e granola aromática
1h 15min