
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g queijo parmesão cortado em pedaços
Massa
- 2 pés de alecrim só as folhas
- 30 g tomate seco, em azeite escorrido
- 130 g água
- 100 g leite
- 1 c. chá de açúcar
- 25 g fermento de padeiro fresco esfarelado
- 500 g farinha tipo 65
- 40 g azeite
- 1 ½ c. chá de sal
Ovos
- 6 ovos médios frios
- 1000 g água
Montagem
- 1 c. sopa de azeite
- 2 c. sopa de pão ralado
- 50 g pesto rosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 273.9 kcal / 1146 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 9.7 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Sodík
- 235.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trifle de verão com ricota e frutos vermelhos
30min
Frango em molho verde
1hod.
Sopa de cogumelos com peru e legumes a vapor
55min
Carne de vaca estufada com gnocchi
1hod. 30min
Piza com almôndegas, molho picante, scamorza e pimento
Žádné hodnocení
Costeletas de porco em sous-vide com molho de abacaxi e batatas assadas
3hod. 25min
Trança com recheio de salsicha fresca de porco
40min
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2hod.
Arroz de costeleta de porco ao estilo de Hong Kong
1hod. 30min
Folar de Trás-os-Montes
2hod. 30min
Arroz com tiras de carne e pimento vermelho
45min
Pescada com crosta de legumes e puré de couve-flor
40min