Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g queijo parmesão cortado em pedaços
Massa
- 2 pés de alecrim, só as folhas
- 30 g tomate seco, em azeite escorrido
- 130 g água
- 100 g leite
- 1 c. chá de açúcar
- 25 g fermento de padeiro fresco, esfarelado
- 500 g farinha tipo 65
- 40 g azeite
- 1 ½ c. chá de sal
Ovos
- 6 ovos médios, frios
- 1000 g água
Montagem
- 1 c. sopa de azeite
- 2 c. sopa de pão ralado
- 50 g pesto rosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1146 kJ / 273.9 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Tuk
- 9.7 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 235.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feijoada à brasileira
6u.
Tarte de atum, ovo e alcaparras
1 Std.
Salada de beterraba, batata e ovo mole
40min
Feijão tropeiro
25 Min
Sanduíches de carne fria e cebolada
Žádné hodnocení
Penne com alcachofra e tomate
1 Std. 5 Min
Quibe com molho de iogurte
1 Std.
Crepes com molho de laranja
25 Min
Lombo de porco com ameixa
13h 30min
Arroz de linguiça e castanhas
30 Min
Peixe agridoce com arroz
1 Std. 5 Min
Bolo de milho com limão e sementes de papoila
50 Min