Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g grão-de-bico seco
- 400 g água
- 60 g azeite
- ½ c. chá de curcuma em pó
- 1 ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- 500 g filetes de bacalhau s/ pele cortados em tiras (2x5 cm aprox.)
- 20 g cebola
- 450 g abóbora cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 1 pé de alecrim, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1268.3 kJ / 302.8 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 485.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peru estufado com feijão preto
35min
Coxas de frango picantes em sous-vide com cenouras glaceadas
2 Std. 50 Min
Miminhos de limão em cama de aveia integral
40min
Quadrados de limão e aveia
5h 15min
Mousse de chocolate vegan
2h 15min
Piza arco-íris vegetariana
1 Std. 40 Min
Piza de batata-doce
1 godz. 20 min
Bacalhau em sous-vide com molho de aneto e puré de pimentos assados
1 godz. 20 min
"Arroz" de couve-flor
25min
Legumes no forno com bacon e croutons
1 Std. 5 Min
Tarte de atum, ovo e alcaparras
1h
Mexilhões com caril de abacaxi e arroz de coentros
1h