
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g sumo de laranja (1 unid. aprox.)
- 200 - 250 g beterraba cozida cortada em fatias finas (2 mm)
- 40 g sumo de laranja
- 10 g vinagre de sidra
- 30 g azeite
- ¾ colher de chá sal
- 4 lombos de pescada (100 g cada aprox., 3 cm grossura)
- ¼ c. chá de pimenta
- 1 c. sopa de tomilho só as folhas
- 1850 g água
-
1
c. de chá rasa ácido ascórbico em pó (Vitamin C em pó)
nebo 30 g sumo de limão fresco (½ unid. aprox.) - 100 g rúcula
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 397 kcal / 1664.5 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango em molho verde
1 Std.
Miniquiches de pato confitado e legumes
5 Std.
Rolos de frango em sous-vide com chimichurri e salada de aipo e maçã
2 Std. 10 Min
Iogurte líquido de aveia, mel e canela
12 Std. 10 Min
Assado de beterraba, maçã e nabo
1 Std. 30 Min
Salmão com legumes a vapor
40 Min
Salmão ao vapor com salada de bulgur e molho de iogurte
45 Min
Carne guisada com molho de tomate e arroz de ervilhas
10 Std.
Salmão ao vapor com arroz de gengibre e couve marinada
35 Min
Cavala a vapor com esmagada de grão
40 Min
Pato confitado
20 Std.
Arroz de coco e lima com filetes de peixe-espada
25 Min