Zařízení & příslušenství
Rassolnik (pickled cucumber soup)
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
6 portions
Suroviny
-
pickled cucumber cut into slices200 g
-
carrot cut into slices100 g
-
onion cut into quarters100 g
-
vegetable oil30 g
-
tomato paste70 g
-
chicken hearts (see Variation)300 g
-
pearl barley rinsed30 g
-
liquid chicken stock1000 g
-
sea salt½ tsp
-
potatoes cut into cubes (1 cm)300 g
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
fresh dill chopped to serve
-
fresh flat-leaf parsley chopped to serve
-
sour cream to serve (optional)60 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1241.2 mg
Protein
16.8 g
Kalorie
1137 kJ /
272 kcal
Tuk
11.8 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
3.8 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sauerkraut soup
50min.
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2hod.
Liver Cake
1hod. 50min.
Potato and Dried Mushroom Soup
35min.
Ukrainian borscht
35min.
Beef Goulash Soup
1hod. 15min.
Hunters Stew (Bigos)
1hod. 30min.
Bulghur and lentil soup
1hod.
Poppy seed strudel
3hod. 15min.
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1hod. 20min.
Pierogi (Cheese dumplings)
1hod. 30min.
Borscht
50min.