Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
TM5 TM6

Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce

5.0 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 995 g water
  • 15 g olive oil, plus extra to grease
  • 1 ½ tsp salt, divided
  • 225 g rice, white, type basmati
  • 4 salmon fillet, fresh, skinless, skinless (130 g ea.)
    nebo 4 salmon fillet, frozen, skinless, defrosted (130 g ea.)
  • ¼ tsp black pepper, ground
  • 1 tbsp butter, unsalted
  • 60 g onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 395 g heavy cream, 35% fat
  • 2 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    nebo 2 tsp vegetable stock paste, crumbled
  • 1 ½ tbsp tomato purée (concentrate)
  • 2 sprigs dill, fresh, leaves only, chopped
    nebo 1 tsp dill, dried
  • 1 - 2 pinch cayenne pepper, dried, flake, to taste (volitelně)
  • 2 tbsp cornstarch

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
3933.5 kJ / 940.1 kcal
Protein
37.4 g
Sacharidy
53 g
Tuk
63.8 g
Vláknina
1.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty