Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- mąka pszenna, do oprószenia formy
- masło, do natłuszczenia formy
- 200 g mleka skondensowanego, słodzonego
- 200 g mleka skondensowanego, niesłodzonego
- 200 g mleka
Ciasto
- 4 jajka
- 120 g cukru
- 120 g mąki pszennej
- 2 łyżeczki ekstraktu z wanilii, naturalnego
- 1 szczypta soli
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
Bita śmietana
- 50 g cukru
- 500 g śmietany, min. 30% tłuszczu, dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
- kwiaty, jadalne, do dekoracji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1399 kJ / 333 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sernik crème brûlée
10 godz. 15 min
Kremówki (Napoleonki)
6h 30 min
Ciasto „ser” na prima aprilis
5h 15 min
Puszysty sernik z mlekiem w proszku
4 Std. 50 Min
Sernik z mascarpone na zimno (bez cukru)
4h 30min
Odwrócone ciasto z ananasem i kandyzowanymi wiśniami
1h 25 min
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Cytrynowy sernik japoński
1 Std. 45 Min
Queijadas de Sintra - portugalskie serniczki
1 Std. 45 Min
Deser kokosowo-pistacjowy
1h 5min
Crémeux czekoladowe
3 Std. 15 Min
Ciasto odwrócone z karmelizowanym ananasem
55min