Kompatibilní verze
Knedle z wczorajszych ziemniaków i czerstwych bułek
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 czerstwe bułki (ok. 100 g), pokrojone na kawałki
- 25 g masła, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
- 250 g ziemniaków, mączystych, ugotowanych, ostudzonych, pokrojonych na 2-3 cm kawałki (patrz wskazówka)
- 100 g mleka
- 1 jajko
- 1 łyżeczka soli
- 500 g wody
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 318.1 kJ / 76 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 3.1 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 295.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza 4 sery
2 Std. 15 Min
Pikantny sos pomidorowy
30 min
Czeskie placki ziemniaczane (Bramboráky)
45 Min
Ciasto na pizzę z pesto z suszonych pomidorów
2 godz. 30 min
Kotlety z czerstwego chleba z papryką
30 min
Sok z owoców jagodowych (od 6. miesiąca życia)
10min
Słodkie weneckie bułki maślane
2 Std.
Kluski z czerstwych bułek
35min
Lasagne z czerstwego chleba
1 Std. 45 Min
Polędwiczki w cieście drożdżowym
1 Std. 10 Min
Krokiety z szynką Cecina i kozim serem
9 godz. 20 min
Kotleciki z czerstwego chleba z serem i ziołami
35min