Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karamelsaus
- 250 g witte suiker
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter, koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)
- 1 el azijn
Parfait
- 80 g geroosterde gezouten pinda's
- 500 g opklopbare room, 30-40% V.G., erg koud
- 5 eierdooiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1801 kJ / 430 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fruitkroon
Žádné hodnocení
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Halloween voeten gehaktbrood
1h 30min
Gefermenteerde frambozensiroop
128hod. 10min
Crème anglaise
15min
Karameltaart
3 Std. 50 Min
Vloeibare karamel
25min
Maanzaad-mayonaise
Žádné hodnocení
Toffees
2 Std.
Citroencurd
1h
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Mayonaise
5min