Karamel parfait
TM6

Karamel parfait

(Žádné hodnocení)

Suroviny

Karamelsaus

  • 250 g witte suiker
  • 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
  • 1030 g water
  • 1 tl citroensap (zie tip)
  • 30 g boter, koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)
  • 1 el azijn

Parfait

  • 80 g geroosterde gezouten pinda's
  • 500 g opklopbare room, 30-40% V.G., erg koud
  • 5 eierdooiers

Nutriční hodnoty
na 1 stuk
Kalorie
1801 kJ / 430 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
28 g
Tuk
33 g
Vláknina
0.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty