
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karamelsaus
- 250 g witte suiker
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 1030 g water
- 30 g boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 1 el azijn
Parfait
- 50 g geroosterde gezouten pinda's
- 500 g opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud
- 5 eierdooiers
- 30 g geroosterde gezouten pinda's
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 430 kcal / 1801 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Žádné hodnocení
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Žádné hodnocení
Paashaas apero-hapjes
Žádné hodnocení
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Geroosterde bananen affogato
Žádné hodnocení
Crème anglaise
15min
Banketbakkersroom
15min
Karameltaart
3hod. 50min
Karamelpoeder
1hod.
Fruitige saladedressing
5min
Walnoot Brittle
1hod. 30min
Crostini met champignons en fontinakaas
Žádné hodnocení