Zařízení & příslušenství
Karamel parfait
Příprava 20min.
Celkový 7hod.
10 stuks
Suroviny
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Protein
6 g
Kalorie
1801 kJ /
430 kcal
Tuk
33 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Karamel maken
14 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
No ratings
Vanille Yoghurt
No ratings
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 h
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
No ratings
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
No ratings
Lemon curd
20 min
Driekoningentaart 100% chocolade
1 h 35 min
Caramel vanille bourbon saus
No ratings
Koffiedessert
15 min
Amaretti van abrikoos
40 min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
No ratings