Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 粒 蒜頭
- 100 克 洋蔥 ,切塊 (2-3公分)
- 50 克 紅甜椒 ,切塊 (2-3公分)
- 50 克 青椒 ,切塊 (2-3公分)
- 50 克 橄欖油
- 100 克 蘑菇 ,切4等分
- 100 克 櫛瓜 ,切方塊 (1公分)
- 100 克 冷凍四季豆 ,切塊
- 200 克 短梗米
- 1 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
- 1 大匙 紅椒粉
- 1 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 食用色素
- 650 克 水
- 200 - 400 克 罐裝白色鷹嘴豆 ,洗淨瀝乾
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 811.5 mg