Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 克 洋蔥 ,切條
- 350 克 綠蘆筍 ,切片 (2公分),去除老硬部分
- 30 克 橄欖油
- 320 克 義大利米 ,白色,品種為Carnaroli (烹煮時間18分鐘)
- 60 克 不甜白酒
- 700 克 水
- 1 茶匙 鹽 (詳見要訣)
-
1
茶匙 番紅花絲 (詳見要訣)
nebo 1 包 番紅花 - 1 - 1 ½ 茶匙 蔬菜高湯醬
- 20 克 奶油,有鹽或無鹽
- 帕瑪森起士粉 ,提味用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1766 kJ / 422 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 68.1 g
- Tuk
- 12.2 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 627 mg