Zařízení & příslušenství
脆皮巧克力蛋糕
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
12 人份
Suroviny
-
2 大匙 麵粉, ,灑粉用麵包粉 灑粉用2 大匙
-
蕎麥 (volitelně)25 克
-
奶油,有鹽或無鹽 多備一點塗抹用少許
-
黑巧克力 切塊100 克
-
奶油,有鹽或無鹽 切塊,室溫軟化170 克
-
糖150 克
-
鹽½ 茶匙
-
蛋3 顆
-
麵粉250 克
-
泡打粉10 克
-
牛奶20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 12 人份
Sodík
2022 mg
Protein
57 g
Kalorie
15263 kJ /
3648 kcal
Tuk
197 g
Vláknina
21 g
Nasycený tuk
117 g
Sacharidy
419 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM6 「模」力全開
44 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan