Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 gramů hladké mouky
- 2 vejce
- 280 gramů mléka
- 1 vrchovatá čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
- 2 čajové lžičky cukru
- 2 čajové lžičky nastrouhané citrónové kůry, nejlépe bio, bez bílé části
- olej na smažení
- 10 bezových květů (celé květy se stonkem)
- citrónová šťáva, čerstvě vymačkaná, na pokapání
- med, na pokapání
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 748.6 kJ / 178.8 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 24.9 g
- Tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborové placičky s cibulí, česnekem a zakysanou smetanou
Žádné hodnocení
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1h 20min
Rýžový salát se pstruhem
35 Min
Omeleta s houbami a vinnou klobásou
50 Min
Vanilkové nanuky s tahini, obalené v mandlích
Žádné hodnocení
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30 Min
Ombré lívanečky s krémem z arašídového másla
1 Std.
Pohankové noky do polévky
40 Min
Sfenj - marocké koblihy
2h 45min
Tvarohové knedlíky s rozvarem z broskví a meruněk
1h 20min
Fialkový sirup
2 godz. 30 min
Kedlubnová polévka
35 Min