Zařízení & příslušenství
Dýňové knedlíky v ubrousku s houbovo špenátovou smetanovou omáčkou
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
Dýňové knedlíky v ubrousku
-
250 gramů staršího pečiva na kousky
-
1 cibule napůl
-
250 gramů máslové dýně oloupané, bez semínek, na kousky
-
6 snítek čerstvé petržele jen lístky
-
30 gramů másla na kousky
-
250 gramů mléka
-
3 vejce
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
3 špetky mletého černého pepře
-
600 gramů vody
Houbovo-špenátová omáčka
-
30 gramů másla
-
1 stroužek česneku na tenké plátky
-
300 gramů čerstvých hub směsi (žampióny, hřiby, hlíva ústřičná), na kousky
-
50 gramů suchého bílého vína
-
2 čajové lžičky hladké mouky
-
100 gramů zeleninového vývaru
-
150 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
300 gramů baby špenátu
-
½ čajové lžičky soli
-
2 špetky mletého černého pepře
-
2 špetky mletého muškátového oříšku
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
21 g
Kalorie
2597 kJ /
618 kcal
Tuk
32 g
Sacharidy
55 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50min.
Okurkové lodičky s bulgurem a dýňovým rizotem
1hod. 15min.
Závin s červeným zelím a hruškami
2hod. 40min.
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1hod. 40min.
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1hod.
Čočková sekaná
6hod. 20min.
Terina z krůtích prsou se žampióny
2hod.
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1hod.
Špenátové lívance s přelivem z gorgonzoly
1hod.
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1hod. 20min.
Zapečené jáhly s kuřecím masem a mrkví
1hod.
Dýňové karbanátky se špaldou
1hod. 40min.