Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 600 g di farina di grano duro
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 400 g di pomodori pelati a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di mortadella a fette
- 200 g di scamorza a cubetti
- 1 cucchiaino di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2063 kJ / 493 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Sacharidy
- 61.7 g
- Tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia con la crescenza
1h 45min
Corona di pan di pizza
4 godz.
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Calzoni ricotta e funghi
1h 5 min
Calzone
2hod. 50min
Focaccia tramezzino
2 godz. 5 min
Focaccia di Carnevale salentina
3h 40 min
Focaccia di patate
2hod. 50min
Fagotto napoletano
2h 15min
Focaccia alle melanzane
1h 50min
Focaccia pugliese
1h 10min