Zařízení & příslušenství
皮蛋瘦肉粥
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 人份
Suroviny
-
1500 克 水高汤1500 克
-
米 洗净150 克
-
肉糜150 克
-
皮蛋 切丁3 个
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
葱 切成葱花2 - 3 支
-
芹菜 取梗切末2 - 3 支
-
油条 切块½ 条
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
19 g
Kalorie
1251 kJ /
299 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
35 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品幸福厨房家常料理
188 recepty/-ů
Čína
Čína
自制
48 recepty/-ů
Čína
Čína