蒸蛋羹

蒸蛋羹

4.8 140 rating
Příprava 5min.
Celkový 30min.
3 人份

Suroviny

  • 按步骤操作
    800 克
  • (约1克)
    ¼ 茶匙
  • (蛋液总重约150-170克左右)
    3 颗
  • 麻油 依个人口味调整
    1 茶匙
  • 生抽 依个人口味调整
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 233.6 mg
Protein 6.6 g
Kalorie 358 kJ / 85.7 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 1.6 g
Sacharidy 1.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...