炒青菜

炒青菜

4.4 139 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜头
    10 克
  • 15 克
  • 青菜 或任何绿色蔬菜,切段(见要诀)
    400 克
  • 约½茶匙
    2 - 3 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 356.1 mg
Protein 1.7 g
Kalorie 204.5 kJ / 48.9 kcal
Tuk 4 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 0.6 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...