Zařízení & příslušenství
炒青菜
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
蒜头10 克
-
油15 克
-
青菜 或任何绿色蔬菜,切段(见要诀)400 克
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
356.1 mg
Protein
1.7 g
Kalorie
204.5 kJ /
48.9 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
0.6 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
21天让你爱上美善品
21 recepty/-ů
Čína
Čína
美善品幸福厨房家常料理
188 recepty/-ů
Čína
Čína