Zařízení & příslušenství
红烧牛肉面
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
4 人份
Suroviny
-
油15 克
-
京葱 切小段(约80克)1 根
-
姜 切片20 克
-
蒜头3 粒
-
八角3 粒
-
桂皮1 块
-
干红辣椒5 个
-
牛腩 切小块(3×3厘米)500 克
-
老抽10 克
-
生抽10 克
-
料酒5 克
-
盐10 克
-
10 克 冰糖糖5 克
-
水1200 克
-
番茄 切块300 克
-
粗面条300 克
-
生菜50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
48 g
Kalorie
3104 kJ /
742 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
6.7 g
Sacharidy
83 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品幸福厨房家常料理
188 recepty/-ů
Čína
Čína
自制
48 recepty/-ů
Čína
Čína