
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 油
- 1 根 京葱 切小段(约80克)
- 20 克 姜 切片
- 3 粒 蒜头
- 3 粒 八角
- 1 块 桂皮
- 5 个 干红辣椒
- 500 克 牛腩 切小块(3×3厘米)
- 10 克 老抽
- 10 克 生抽
- 5 克 料酒
- 10 克 盐
-
5
克 糖
nebo 10 克 冰糖 - 1200 克 水
- 300 克 番茄 切块
- 300 克 粗面条
- 50 克 生菜
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 742 kcal / 3104 kJ
- Protein
- 48 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 83 g
- Vláknina
- 6.7 g