红烧牛肉面

4.5 114 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
4 人份

Suroviny

  • 15 克
  • 京葱 切小段(约80克)
    1 根
  • 切片
    20 克
  • 蒜头
    3 粒
  • 八角
    3 粒
  • 桂皮
    1 块
  • 干红辣椒
    5 个
  • 牛腩 切小块(3×3厘米)
    500 克
  • 老抽
    10 克
  • 生抽
    10 克
  • 料酒
    5 克
  • 10 克
  • 5 克
    10 克 冰糖
  • 1200 克
  • 番茄 切块
    300 克
  • 粗面条
    300 克
  • 生菜
    50 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 48 g
Kalorie 3104 kJ / 742 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 6.7 g
Sacharidy 83 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...