蚝油牛肉

4.3 162 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 牛里脊 切0.3厘米厚,约4×4厘米大小,吸干水份
    300 克
  • 蚝油 约1汤匙
    10 克
  • 生抽 约1茶匙
    5 克
  • 老抽 约1茶匙
    5 克
  • 约1茶匙
    5 克
  • 淀粉 约1茶匙
    5 克
  • 40 克
  • 青椒 切三角形块状
    100 克
  • 洋葱 切块,约3厘米
    40 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 284.7 mg
Protein 16.1 g
Kalorie 911.2 kJ / 217.8 kcal
Tuk 15.8 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 4.1 g
Sacharidy 4.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...