Zařízení & příslušenství
牛肉烩饭
Příprava 15min.
Celkový 50min.
3 人份
Suroviny
-
牛腩 切2×2厘米块,焯水备用160 克
-
短粳米 冲洗沥干后约重350克300 克
-
胡萝卜 切1×1厘米丁40 克
-
土豆 去皮,切1×1厘米丁40 克
-
香叶1 片
-
水340 克
-
油8 克
-
蚝油 可根据个人口味调节15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 3 人份
Sodík
1034.8 mg
Protein
52.1 g
Kalorie
7109 kJ /
1699 kcal
Tuk
56.9 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
24.8 g
Sacharidy
245.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
爱吃烩饭
10 recepty/-ů
Čína
Čína