牛肉烩饭

牛肉烩饭

2.1 67 rating
Příprava 15min.
Celkový 50min.
3 人份

Suroviny

  • 牛腩 切2×2厘米块,焯水备用
    160 克
  • 短粳米 冲洗沥干后约重350克
    300 克
  • 胡萝卜 切1×1厘米丁
    40 克
  • 土豆 去皮,切1×1厘米丁
    40 克
  • 香叶
    1 片
  • 340 克
  • 8 克
  • 蚝油 可根据个人口味调节
    15 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 3 人份

Sodík 1034.8 mg
Protein 52.1 g
Kalorie 7109 kJ / 1699 kcal
Tuk 56.9 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 24.8 g
Sacharidy 245.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...