Zařízení & příslušenství
清蒸生蚝
Příprava 10min.
Celkový 30min.
3 人份
Suroviny
-
蒜头3 - 4 瓣
-
油20 克
-
生抽40 克
-
醋15 克
-
新鲜小米椒 切碎1 根
-
葱 切末2 根
-
水 蒸煮用500 克
-
生蚝,新鲜的 每个约180克左右,外壳清洗干净6 - 8 只
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
908.2 mg
Protein
6.2 g
Kalorie
434.7 kJ /
104 kcal
Tuk
7.4 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
1.2 g
Sacharidy
3.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
快手海鲜料理
10 recepty/-ů
Čína
Čína