
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g água
-
10
g fermento de padeiro fresco esfarelado
nebo 4 g fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 438.5 kcal / 1834.8 kJ
- Protein
- 13.5 g
- Tuk
- 9.5 g
- Sacharidy
- 74 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Sodík
- 386 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pita shoarma de frango
8hod.
Bolachas de chocolate com recheio de baunilha
1hod. 40min
Piadina romana com salada de rúcula feta e figo
1hod.
Empanadas vegan com recheio de cogumelos e pimento
1hod. 20min
Bagels sem glúten
1hod. 50min
Pão integral, patê e almôndegas de frango
2hod.
Pão pita com presunto, espinafres e molho de iogurte
14hod.
Pão pita com recheio mediterrânico
20min
Bao de cogumelos salteados e molho barbecue
1hod. 15min
Pão naan express
20min
Pão naan
1hod.
Bolo do caco
1hod. 50min