Pão tibetano “Balep korkun”

Pão tibetano “Balep korkun”

4.9 35 rating
Příprava 50min.
Celkový 1hod. 30min.
4 unidades

Suroviny

  • água
    220 g
  • fermento de padeiro fresco esfarelado
    10 g
    4 g fermento de padeiro seco
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    400 g
  • azeite
    30 g
  • sal
    1 c. chá de

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 unidade

Sodík 386 mg
Protein 13.5 g
Kalorie 1834.8 kJ / 438.5 kcal
Tuk 9.5 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sacharidy 74 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...