Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 pés de estragão, só as folhas (reserve os pés)
- 80 g chalota
- 80 g vinagre de vinho branco
- 180 g manteiga cortada em pedaços
- 4 gemas de ovo
- ½ - 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- Nutriční hodnoty
- na 300 g
- Kalorie
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 195 g
- Nasycený tuk
- 104 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 1272 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Molho holandês
10 min
Creme inglês
15 min
Costeletas de borrego em sous-vide com molho de hortelã
2 godz. 45 min
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
1 Std. 40 Min
Molho holandês
15 min
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2 Std. 20 Min
Ravioli com pesto de rúcula e noz
30 min
Molho béarnaise
15 min
Molho holandês
15 min
Lombinho de porco com bacon e manteiga fumada
1h 45min
Vichyssoise de espargos
40 Min
Molho de cogumelos e vinho branco
30 min