Zařízení & příslušenství
泰式酸辣海鲜汤
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
新鲜香茅 取白色部分,切段后用刀背拍过2 支
-
南姜 切片5 克
-
新鲜柠檬叶2 片
-
新鲜红辣椒 切段2 个
-
冬阴功酱50 克
-
水500 克
-
椰浆100 克
-
鱼露1 汤匙
-
青柠汁1 汤匙
-
料酒2 汤匙
-
蟹味菇100 克
-
新鲜的虾 洗净,剪去须脚200 克
-
白鱼排 切片200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
23.2 g
Kalorie
670 kJ /
160 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
2.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品幸福厨房家常料理
188 recepty/-ů
Čína
Čína