Zařízení & příslušenství
干烧大虾
Příprava 15min.
Celkový 30min.
3 人份
Suroviny
-
蒜头15 克
-
油25 克
-
姜 切片15 克
-
葱 切末10 克
-
酒酿100 克
-
老抽5 克
-
辣椒酱 (选择湖南辣椒酱最佳)60 克
-
糖10 克
-
水40 克
-
生明虾 约(250克),开背去肠洗净6 - 8 个
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
12.5 g
Kalorie
885.7 kJ /
211.7 kcal
Tuk
10.4 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
16.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína