Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 uova, albumi e tuorli separati
- 150 g di zucchero
- 140 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 100 g di farina di quinoa
- 60 g di olio di semi di girasole
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 400 g di panna vegetale
- 100 g di confettura di ciliegia
- 30 g di acqua tiepida
- 15 - 20 ciliegie sciroppate denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1535.5 kJ / 367 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 21.9 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 43.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panfocaccia senza glutine
Žádné hodnocení
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Mix di farine per impasti salati (senza glutine)
10 Min
Base per dolci alle mandorle (senza glutine)
55min
Cheesecake (senza glutine)
4 Std. 50 Min
Pasta choux e crema pasticcera (senza glutine)
3 godz. 5 min
Torta carote e mango (senza glutine)
2 godz. 55 min
Crêpes (senza glutine)
50 Min
Pasta frolla (senza glutine)
2 Std. 45 Min
Torta cocco e gianduia (senza glutine)
50 Min
Crostata con crema di ricotta al lime e cocco (senza glutine)
2h 20min
Crema pasticcera (senza glutine)
15min