Kompatibilní verze
Pizza con crema di Parmigiano, asparagi e polvere di tuorlo (di Roberto Valbuzzi)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tuorli marinati
- 250 g di sale fino
- 250 g di zucchero
- 2 tuorli d'uovo
Impasto
- 250 g di farina tipo 00
- 5 g di lievito di birra fresco
- 400 g di acqua
- 5 g di zucchero
- 5 g di sale
- 6 asparagi bianchi (vedere varianti)
- Gin q.b. per marinare (30-40 g circa)
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 1 pizzico di sale
Scarola
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di peperoncino rosso secco
- 200 g di scarola
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Crema di Parmigiano
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
- 100 g di latte
- 5 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- erbe aromatiche, a piacere, q.b.
- fiori edibili q.b. per guarnire (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 13506 kJ / 3231 kcal
- Protein
- 119 g
- Sacharidy
- 456.5 g
- Tuk
- 101 g
- Nasycený tuk
- 45 g
- Vláknina
- 16 g
- Sodík
- 101.2 mg
Alternativní recepty
Muffin alla granola e tè matcha
40 Min
Tortelloni alle cime di rapa
4hod. 30min
Cestini con crema alla zucca
2 Std.
Pane a strati con pesto al basilico
2h 30min
Focaccia di semola
6h 40min
Panfocaccia con noci
3 Std. 30 Min
Tiramisù pasquale
3 Std. 30 Min
Pizza romana bianca
6 Std. 30 Min
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2h 5 min
Pizza diavola
1 Std. 45 Min
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20 Std.
Pizza con salame piccante
2 Std.