
Kompatibilní verze
Pizza con crema di Parmigiano, asparagi e polvere di tuorlo (di Roberto Valbuzzi)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tuorli marinati
- 250 g di sale fino
- 250 g di zucchero
- 2 tuorli d'uovo
Impasto
- 250 g di farina tipo 00
- 5 g di lievito di birra fresco
- 400 g di acqua
- 5 g di zucchero
- 5 g di sale
- 6 asparagi bianchi (vedere varianti)
- Gin q.b. per marinare (30-40 g circa)
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 1 pizzico di sale
Scarola
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di peperoncino rosso secco
- 200 g di scarola
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Crema di Parmigiano
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
- 100 g di latte
- 5 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- erbe aromatiche a piacere, q.b.
- fiori edibili q.b. per guarnire (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3231 kcal / 13506 kJ
- Protein
- 119 g
- Tuk
- 101 g
- Sacharidy
- 456.5 g
- Vláknina
- 16 g
- Nasycený tuk
- 45 g
- Sodík
- 101.2 mg
Alternativní recepty
Crostata con fragole e lamponi, crema pasticcera e crema diplomatica (senza glutine) di Damiano Carrara
3 godz. 30 min
Astice gratinato al foie gras con salsa al frutto della passione
1 godz. 20 min
Brisket di manzo sottovuoto
12 godz. 25 min
Hosomaki (Modalità Cuoci riso)
2 godz. 30 min
Bisque con capesante, crostini e olio al limone
5 godz. 10 min
Pane alla birra (TM6)
4 godz.
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1 godz. 20 min
Focaccia fave, pancetta e pecorino
2 godz. 10 min
Lasagne al radicchio e provola in vasocottura
1 godz. 30 min
Ravioli asparagi e bottarga
45 min
Spaghetti alla chitarra al nero su carpaccio di gamberi e crumble di taralli
1 godz.
Pizza romana bianca
6 godz. 30 min