Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 ciliegie, denocciolate
- 70 g di zucchero
- 100 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 3 uova medie
- 500 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 30 g di Alchermes
- 20 g di acqua
- 250 g di biscotti savoiardi a metà
- cacao amaro in polvere, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1952.3 kJ / 466.3 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 30.7 g
- Tuk
- 33.3 g
- Nasycený tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 313.2 mg
Alternativní recepty
Cuore di cheesecake ai lamponi
7 godz.
Torta all'ananas, limoncello e amaretti
1 godz. 50 min
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
2h 30min
Fantasia di nocciole
1h 35min
Torta di rose all'arancia e cannella
5h 30min
Senape dolce all’albicocca
Žádné hodnocení
Sponge cake al tè matcha e ciliegie
2 Std.
Menù: Risotto alle fragole, insalata di gamberi e crema al cioccolato piccante (2 persone) (Bimby Friend)
45min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 godz. 30 min
Lumachine ai semi di papavero
2h 30min
Salsa alle fragole con mousse di crescenza
2 Std.
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 godz.