Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 ciliegie, denocciolate
- 70 g di zucchero
- 100 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 3 uova medie
- 500 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 30 g di Alchermes
- 20 g di acqua
- 250 g di biscotti savoiardi a metà
- cacao amaro in polvere, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1952.3 kJ / 466.3 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 30.7 g
- Tuk
- 33.3 g
- Nasycený tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 313.2 mg
Alternativní recepty
Crostata al cioccolato e salsa al caramello
1h 40min
Sorbetto ai limoni con salsa ai frutti di bosco
15 Min
Salsa caramello al caffè
45 Min
Mousse allo yogurt
2sa 40 dk
Torta all'ananas, limoncello e amaretti
1h 50min
Pink velvet cake
7h 20 min
Cheesecake alle fragole
2sa 50 dk
Mousse di crema inglese al cioccolato
15 Min
Blanc manger
7h
Dolce al latte
5h
Cuore di cheesecake ai lamponi
7h
Maltagliati di farina di mais al ragù
2h 10min