Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 ciliegie, denocciolate
- 70 g di zucchero
- 100 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 3 uova medie
- 500 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 30 g di Alchermes
- 20 g di acqua
- 250 g di biscotti savoiardi a metà
- cacao amaro in polvere, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1952.3 kJ / 466.3 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 30.7 g
- Tuk
- 33.3 g
- Nasycený tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 313.2 mg
Alternativní recepty
Zuccotto all'ananas
7h 25min
Torta all'ananas, limoncello e amaretti
1h 50 min
Crema catalana
40 Min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2 godz.
Dolce al latte
5h
Tiramisù alle noci e caramello salato
1h 30 min
Cheesecake alla crema catalana
4h
Crostata con crema ai frutti di bosco
4h
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25h 20min
Torta foresta nera
3h
Crostata alla nocciola
2 godz.
Crostata al cioccolato e salsa al caramello
1h 40 min