Zařízení & příslušenství
牛肝菌菇燉飯
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
新鮮巴西利1 把
-
紅蔥頭 切對半30 克
-
40 克 乾燥牛肝菌, ,在水中泡發後,擠乾水分新鮮牛肝菌菇 ,洗淨,切小塊300 克
-
特級初榨橄欖油30 克
-
義大利米 (Carnaroli、Arborio或烹煮時間為14分鐘的種類)320 克
-
不甜白酒60 克
-
水800 克
-
1 滿茶匙 肉高湯醬, (自製)鹽1 茶匙
-
奶油 切小塊30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.1 g
Kalorie
1861 kJ /
444 kcal
Tuk
14.4 g
Vláknina
2.1 g
Sacharidy
69.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
過去、現在、始終如一
50 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan