Zařízení & příslušenství
Djuvec-Reis
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 Portionen
Suroviny
-
Basmati-Reis, weiß250 g
-
Olivenöl20 g
-
Zwiebeln in Spalten200 g
-
Knoblauchzehen in Scheiben2
-
rote Paprika in Würfeln (1 cm)150 g
-
Karotten in Würfeln (1 cm)50 g
-
Tomaten in Stücken (2 cm)200 g
-
Tomatenmark30 g
-
Salz½ TL
-
Paprikapulver, edelsüß3 TL
-
Chili, gemahlen¼ TL
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 TL
-
Ajvar mittelscharf100 g
-
Wasser700 g
-
Erbsen, tiefgekühlt80 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Sodík
259 mg
Protein
9 g
Kalorie
1502 kJ /
359 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
63 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Reisgerichte
4 Recipes
Rakousko
Rakousko
Mohlo by se vám také líbit...
Erdäpfelsalat
1 Std.
Lauch dünsten
20 Min
Zwiebeln anbraten
25 Min
Tomatensauce (Grundrezept)
1 Std.
Basmati Reis
15 Min
Cevapcici mit Djuvec-Reis
1 Std. 10 Min
Semmelknödel
50 Min
Vegane Bratensauce
45 Min
Gelber Fisolensalat
40 Min
Mediterraner Tomatenreis
40 Min
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min
One Pot Penne all`arrabbiata
30 Min