
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Basmatireis
- 1400 g Wasser
- 1 TL Salz etwas mehr für das Hendl
- 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 150 g Karotten geschält
- 150 g Zucchini
- 100 g rote Paprikaschote
- 100 g gelbe Paprikaschote
- 350 - 400 g Hendlbrustfilets, ohne Haut
- 3 EL Maisstärke
- 4 - 5 Ananasscheiben, aus der Dose
- 70 g Rohrohrzucker
- 70 g Apfelessig
- 50 g Ketchup
- 100 g Ananassaft aus der Dose
- 20 g Sojasauce
- 10 g Limettensaft
- 1 Ei (Größe M)
- 1 EL Milch
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 549 kcal / 2297 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 85 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1hod.
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1hod.
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Wraps mit Hendlfleisch und Mais
40min
Fiakergulasch
2hod. 15min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1hod. 25min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1hod. 10min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Chimichangas
45min
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2hod.
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2hod. 45min