Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Basmatireis
- 1400 g Wasser
- 1 TL Salz, etwas mehr für das Hendl
- 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 150 g Karotten, geschält
- 150 g Zucchini
- 100 g rote Paprikaschote
- 100 g gelbe Paprikaschote
- 350 - 400 g Hendlbrustfilets, ohne Haut
- 3 EL Maisstärke
- 4 - 5 Ananasscheiben, aus der Dose
- 70 g Rohrohrzucker
- 70 g Apfelessig
- 50 g Ketchup
- 100 g Ananassaft aus der Dose
- 20 g Sojasauce
- 10 g Limettensaft
- 1 Ei (Größe M)
- 1 EL Milch
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2297 kJ / 549 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 Min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Pulled Pork Burger BBQ-Style
1h 40min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 Min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1 Std. 5 Min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2h
Fiakergulasch
2 godz. 15 min
Chimichangas
45 Min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1 godz. 25 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Gefülltes Brathenderl
1h 45min