Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 3 Stängel Petersilie, Blättchen abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 500 g Faschiertes (vom Rind)
- 50 g Semmelbrösel, etwas mehr zum Wälzen
- 1 Ei (Größe M)
- ½ TL Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Piment, gemahlen
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Butter
- 20 g Weizenmehl, glatt
- 250 g Wasser
- 200 g Schlagobers
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 20 g Worcestersauce
- 2 TL Dijonsenf
- 2 - 3 EL Butterschmalz
- Preiselbeerkompott zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2805 kJ / 670 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 52 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Backofen-Nuggets
40 min
Überbackene Makkaroni Bolognese
1 godz. 20 min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1 Std. 50 Min
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
50 min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 godz. 10 min
Frittierte Hühnernuggets
30 min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar) mit Erdäpfelpüree
1h 15min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25min
Gefülltes Brathenderl
1 godz. 45 min