Ribisel-Pavlova

Ribisel-Pavlova

4.2 18 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 2hod. 50min.
8 Portionen

Suroviny

  • Feinkristallzucker
    250 g
  • Eiweiß (Größe M)
    5
  • Apfelessig
    1 TL
  • Vanille, gemahlen
    1 TL
  • Speisestärke
    1 EL
  • Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
    500 g
  • Vanillezucker
    1 EL
  • frische rote Ribiseln
    300 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portionen

Sodík 52 mg
Protein 4 g
Kalorie 1566 kJ / 374 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 11 g
Sacharidy 38 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...