Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Feinkristallzucker
- 5 Eiweiß (Größe M)
- 1 TL Apfelessig
- 1 TL Vanille, gemahlen
- 1 EL Speisestärke
- 500 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 1 EL Vanillezucker
- 300 g frische rote Ribiseln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1566 kJ / 374 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 52 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 Std. 30 Min
Brain-Cupcakes
1h 40min
Karamellisierte Blätterteigcremetörtchen
1 godz. 5 min
Schoko-Salami
5h 20min
Pavlova mit Früchten
3u. 50min
Mini Panettone mit Manner Orangen Herzen
4h 25min
Pavlova-Torte mit gemischten Beeren
5h 30min
Eiskaffee gerührt
40min
Schnelle cremige Polenta
25 min
Crêpes Suzette
50min
Schokomousse-Weichsel-Törtchen
3h 20min
Pavlova mit gemischten Beeren
5h 30min