Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Talggen-Laibchen
- 150 g Talggen (siehe Talggen Grundrezept)
- 100 g Karotten, in Stücken
- 1 - 2 EL gemischte frische Kräuter (Basilikum, Thymian, Oregano, Petersilie), Blättchen abgezupft
- 220 g Wasser
- 20 g Butter
- ¾ TL Salz
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 30 - 50 g Semmelbrösel
Knoblauchmayonnaise
- 220 g Sonnenblumenöl, geschmacksneutral
- 75 g Milch, Zimmertemperatur
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- ¼ TL Salz
- 1 TL Estragonsenf
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 2 EL Sauerrahm
- 2 - 4 EL Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3237 kJ / 773 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 69 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aioli (ohne Ei)
10min
Kärntner Kasnudln
1 Std. 45 Min
Bärlauch Bowl mit Karfiolreis und Hanfsamen
30min
NomNom-Roulade
2hod. 15min
Omelette mit Spargel und Erbsen
20min
Eierwurst
14 Std. 30 Min
Extrawurst
14 Std. 10 Min
Talggen
1 Std. 40 Min
French Dressing
5min
Eiskaffee gerührt
40min
Tiroler Schlutzkrapfen
1h
Erdäpfelkroketten
3h 50min