Talggenlaibchen mit Knoblauchmayonnaise

Talggenlaibchen mit Knoblauchmayonnaise

4.3 7 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 Portionen

Suroviny

Talggen-Laibchen
  • Talggen (siehe Talggen Grundrezept)
    150 g
  • Karotten in Stücken
    100 g
  • gemischte frische Kräuter (Basilikum, Thymian, Oregano, Petersilie), Blättchen abgezupft
    1 - 2 EL
  • Wasser
    220 g
  • Butter
    20 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 TL
    ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Prisen
  • Semmelbrösel
    30 - 50 g
Knoblauchmayonnaise
  • Sonnenblumenöl geschmacksneutral
    220 g
  • Milch Zimmertemperatur
    75 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    1 - 2
  • Salz
    ¼ TL
  • Estragonsenf
    1 TL
  • Zitronensaft
    1 - 2 TL
  • Sauerrahm
    2 EL
  • Öl zum Braten
    2 - 4 EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 7 g
Kalorie 3237 kJ / 773 kcal
Tuk 69 g
Vláknina 5.5 g
Nasycený tuk 10.7 g
Sacharidy 34 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...