Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Talggen-Laibchen
- 150 g Talggen (siehe Talggen Grundrezept)
- 100 g Karotten, in Stücken
- 1 - 2 EL gemischte frische Kräuter (Basilikum, Thymian, Oregano, Petersilie), Blättchen abgezupft
- 220 g Wasser
- 20 g Butter
- ¾ TL Salz
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 30 - 50 g Semmelbrösel
Knoblauchmayonnaise
- 220 g Sonnenblumenöl, geschmacksneutral
- 75 g Milch, Zimmertemperatur
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- ¼ TL Salz
- 1 TL Estragonsenf
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 2 EL Sauerrahm
- 2 - 4 EL Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3237 kJ / 773 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 69 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kürbisbuchteln mit Kimchi
2h 10min
Pitabrote
2h
Talggen
1h 40min
Pistazieneis
9h 30min
Marillensüppchen mit gebackenen Grießnockerln
1h 50 min
French Dressing
5 min
Marinierte Schwammerl in Öl
48hod. 30min
Schottische Eier mit Sellerie-Karotten-Salat
1h
Vegane Käsedipsauce und Tomatensalsa mit Nachos
20 min
Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto
3h
Vitello tonnato sous-vide
4h 30 min
Schoko-Kuchen im Rexglas (glutenfrei)
1h 10min