Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
覆盆子漿
- 200 克 覆盆子 (新鮮或冷凍)
- 100 克 細砂糖
- 20 克 檸檬汁
帕芙洛娃蛋糕(蛋白霜)
- 330 克 糖
- 250 克 蛋白 (約8顆蛋白),室溫
- 1 小撮 塔塔粉
- 1 茶匙 白醋
- 1 茶匙 天然香草精
- 40 克 玉米粉
覆盆子奶油
- 600 克 鮮奶油 (脂肪含量約35%)
- 20 克 覆盆子 ,(新鮮或冷凍,如使用冷凍覆盆子請先解凍並完全瀝乾水分)
- 500 克 新鮮綜合莓果 ,裝飾用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1451 kJ / 345 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 90.4 mg