Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache à la pistache (la veille)
- 300 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 30 g de pâte de pistache
La pâte à cake (le jour même)
- 50 g de beurre, en morceaux
- 120 g de sucre en poudre
- 3 œufs (150 g d'œufs entiers)
- 50 g de miel d'acacia
- 1 pincée de fleur de sel
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 6 g de levure chimique
- 150 g de farine de blé
- 50 g de pâte de pistache
- 120 g de framboises fraîches (voir "Conseil(s)") et un peu pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3030.3 kJ / 725.2 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 73.2 g
- Tuk
- 42.2 g
- Nasycený tuk
- 24.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 287.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galette pistache et fleur d'oranger
1h 30 min
Cheesecake au thé vert
12h 15min
Cheesecake speculoos et caramel
2 Std. 45 Min
Bûche pistache-framboise
2h 15 min
Cheesecake baklava
3h 30 min
Sachertorte
14 godz. 30 min
Gâteau mousse au praliné
13h
Babka pistache et fleur d'oranger
4hod. 5min
Banoffee pie
3h 30 min
Cake citron-pavot
1 godz. 45 min
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15 min
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14 godz.