Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache à la pistache (la veille)
- 300 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 30 g de pâte de pistache
La pâte à cake (le jour même)
- 50 g de beurre, en morceaux
- 120 g de sucre en poudre
- 3 œufs (150 g d'œufs entiers)
- 1 pincée de fleur de sel
- 6 g de levure chimique
- 150 g de farine de blé
- 50 g de pâte de pistache
- 50 g de miel d'acacia
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 120 g de framboises fraîches (voir "Conseil(s)") et un peu pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3030.3 kJ / 725.2 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 73.2 g
- Tuk
- 42.2 g
- Nasycený tuk
- 24.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 287.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brownies aux noix de pécan
45 Min
Victoria sponge cake
1h
New York roll à la pistache
1 Std. 30 Min
Babka choco-noisettes
2 Std. 55 Min
Pâte sucrée
1h 50min
Bûche pistache-framboise
2 godz. 15 min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1 Std. 20 Min
Eclairs à la pistache et fève tonka
1 Std. 20 Min
Crème diplomate aux fruits
1h
Succès praliné
1h 40min
Financiers à la pistache
45 Min
Crème pâtissière à la pistache
30 Min