Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- huile neutre, pour le moule
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique
- 1 pincée de sel
Le glaçage
- 250 g de beurre mou
- 500 g de sucre glace
- 120 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 c. à café d'extrait naturel de vanille
- ¼ c. à café de sel
- 6 - 9 gouttes de colorant alimentaire rouge en gel ou liquide
La décoration
- 4 petites meringues
- 1 grenade, égrainée
- 3 - 4 guimauves blanches
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2450.2 kJ / 585.6 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 92.2 g
- Tuk
- 22.4 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 152.7 mg
Alternativní recepty
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2 godz. 30 min
Guirlach nougat
1 godz. 30 min
Sweet Home - B
1u.
Coupe des îles
10h 30min
Crème pâtissière au caramel
50min
Génoise au caramel, crème fouettée aux fruits et sauce caramel
3 godz. 50 min
Tartelettes glacées aux fraises et biscuits type Oréo®
5h 30min
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1u.
Sauce fromagère
30 min
Cocktail cidre de pomme
50min
Pains à burgers américains
3 godz. 15 min