Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- huile neutre, pour le moule
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique
- 1 pincée de sel
Le glaçage
- 250 g de beurre mou
- 500 g de sucre glace
- 120 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 c. à café d'extrait naturel de vanille
- ¼ c. à café de sel
- 6 - 9 gouttes de colorant alimentaire rouge en gel ou liquide
La décoration
- 4 petites meringues
- 1 grenade, égrainée
- 3 - 4 guimauves blanches
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2450.2 kJ / 585.6 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 92.2 g
- Tuk
- 22.4 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 152.7 mg
Alternativní recepty
Spritz au chocolat
50min
Tarte au chocolat et confiture de lait
4h 55 min
ATELIER menu 2
1 godz.
ATELIER menu 1
1 godz.
Sorbet framboise-poivron et langues de chat
45min
Glace dulce de leche
12h 20min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3h 35min
Gaufres, sauce au chocolat
Žádné hodnocení
Gland à la pistache
1 godz. 30 min
Pains au chocolat
16 godz. 10 min
Brioche feuilletée
5 Std.
Number cake 10
2 godz. 15 min