Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo spremuto
- 500 g di pesche a cubetti (0.5-1 cm)
- 200 g di biscotti, tipo Digestive a pezzi
- 80 g di burro a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 300 g di formaggio fresco spalmabile
- 10 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti
- 2 cucchiai di acqua
Terminare la preparazione
- 60 g di confettura di pesche
- 2 - 3 pesche a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1643.7 kJ / 392.9 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 35.7 g
- Tuk
- 26.3 g
- Nasycený tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 156.5 mg
Alternativní recepty
Cheesecake alle fragole
4h 30min
Cheesecake all'arancia
5h 40min
Tiramisù pasquale
3 Std. 30 Min
Mini mousse alle pesche
5h
Tortini mandorle e more
55min
Cheesecake ai lamponi
3 Std. 20 Min
Cheesecake al melone
5h 30min
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
1 Std.
Cheescake al caco mela
8 Std.
Cupcake mimosa all'arancia
1h 5min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5h 40min
Torta all'uva rossa
1 Std. 40 Min