Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo spremuto
- 500 g di pesche a cubetti (0.5-1 cm)
- 200 g di biscotti, tipo Digestive a pezzi
- 80 g di burro a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 300 g di formaggio fresco spalmabile
- 10 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti
- 2 cucchiai di acqua
Terminare la preparazione
- 60 g di confettura di pesche
- 2 - 3 pesche a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1643.7 kJ / 392.9 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 35.7 g
- Tuk
- 26.3 g
- Nasycený tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 156.5 mg
Alternativní recepty
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 godz. 20 min
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15min
Pink velvet cake
7h 20 min
Torta Saint Honoré
5u. 50min
Cheesecake al melone
5h 30min
Bignè con crema di asparagi
1 godz. 30 min
Cestini cheesecake alle fragole
2 godz. 20 min
Crostata con fragole e lamponi, crema pasticcera e crema diplomatica (senza glutine) di Damiano Carrara
3h 30min
Crostata con crema ai frutti di bosco
4h
Rotolo al tiramisù
3h 30min
Cheesecake ai lamponi
3sa 20 dk
Torta cremosa al limone
2h 30min