Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 160 - 180 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino raso di sale
- 50 g di gherigli di noci
- 40 g di mandorle tostate non salate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Panini all'olio (TM6)
1sa 10 dk
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45 dk
Pane bianco
3 Std.
Focaccine di segale ai semi
3 Std. 30 Min
Cornetti brioche
6h 30 min
Panini alle noci e mandorle (per 2 persone)
1 Std. 40 Min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 dk
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min
Focaccine con rosmarino
2 Std. 30 Min
Focaccine all'origano
1sa 30 dk
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Focaccine con olive
3h 50 min