Torta di mandorle e pistacchi

Torta di mandorle e pistacchi

4.2 22 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
8 fette

Suroviny

  • 100 g di latte
  • 100 g di mandorle pelate
  • 60 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
  • ½ cucchiaino di vaniglia burbon in polvere
  • 120 g zucchero
  • 100 g di burro a pezzi + q.b.
  • 3 uova a temperatura ambiente, i tuorli e gli albumi separati
  • 80 g di panna fresca liquida
  • 100 g di farina tipo 00
  • ½ bustina di lievito in polvere per dolci
  • 1000 g di acqua
  • zucchero a velo a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 38.2 mg
Protein 8.6 g
Kalorie 1582 kJ / 378.1 kcal
Tuk 26.7 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 9.7 g
Sacharidy 27.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...