Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto balsamico
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1600 g di acqua
- 2 rametti di timo fresco
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato in 2 tranci
- 150 g di insalata mista a foglie piccole
- 200 g di pomodorini colorati in quarti
- 150 g di carote, pelate e a listarelle
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1482 kJ / 354.3 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 26.4 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 297.9 mg
Alternativní recepty
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1ωρ. 10 λεπτ.
Baccalà alla livornese
35min
Cannellini a Cottura Lenta
14 godz. 40 min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Ceci a Cottura Lenta
14 godz. 40 min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1ωρ. 10 λεπτ.
Filetto di maiale ripieno alle prugne (TM6)
3h 10min
Calamari Sottovuoto
50min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Contorno di carciofi sottovuoto
50min