Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto balsamico
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1600 g di acqua
- 2 rametti di timo fresco
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato in 2 tranci
- 150 g di insalata mista a foglie piccole
- 200 g di pomodorini colorati in quarti
- 150 g di carote, pelate e a listarelle
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1482 kJ / 354.3 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 26.4 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 297.9 mg
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 godz. 30 min
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1h 10min
Baccalà alla livornese
35min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 godz. 30 min
Calamari Sottovuoto
50 min
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35min
Contorno di carciofi sottovuoto
50 min
Baccalà con patate, uova, cavolo e ceci
1h
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6h
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 min
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1h 10min