Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di pangrattato
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
- 2 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di scalogno
- 30 g di sedano a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 1500 g di acqua
-
70
g di pasta di salame
nebo 70 g di salsiccia cruda - 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 550 g di carne di vitello, tasca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1345.3 kJ / 321.5 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 15.4 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 712.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11j
Tasca di vitello ripiena
1h 20min
Arrosto di vitello con asparagi confit
2 Std.
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4 Std. 30 Min
Polpettone di riciclo
1h
Bollito misto alla milanese
5hod.
Stracotto di manzo con funghi e patate
4hod.
Capriolo alla valdostana
1 Std. 45 Min
Spezzatino di vitello a Cottura Lenta
2 Std. 10 Min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 Std.
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30 min.