Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla alla ricotta
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di ricotta fresca, ben asciutta
- 30 g di vino rosso
- 30 g di acqua
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 uovo (da circa 60 g)
- 8 g di sale
Ripieno
- 200 g di zucchine, senza le estremità
- 150 g di carote, pelate e senza le estremità
- 1 pizzico di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 200 g di stracciatella
- 6 pomodori ciliegino a metà
- 100 g di mozzarella, perline
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1725.7 kJ / 412.5 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 42.9 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 799.4 mg
Alternativní recepty
Torta di riso cacio e pepe
1h 30min
Rotolo ai piselli
50 Min
Crostata salata tricolore
1h 30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Pan di spagna salato natalizio
1h
Palline di Parmigiano Reggiano
30min
Pasticcio di pesce e patate
1 godz. 10 min
Crostata salata alle mandorle con zucchine
1h 30min
Crostata morbida con tonno e misticanza
1h
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1h 30min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Millefoglie vegetariana
1h 30min