
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rindfleischfüllung
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 20 g Öl
- 320 - 350 g Rindfleisch, ohne Knochen gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- 40 - 50 g Möhren gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ - ½ TL Majoran, getrocknet
Pierogi und Fertigstellung
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 Ei
- 20 g Öl
- 560 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz und mehr zum Kochen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 479 kcal / 2006 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 74 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blüten-Mandel-Hörnchen
1hod. 20min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Klare Steinpilzsuppe
30min
Gebackenes Hähnchen mit Tapenade und Kartoffelpüree mit karamellisierten Zwiebeln
2hod. 15min
Gsiberger Leberpastete
3hod. 30min
Rippchen mit Süß-Sauer-Sauce
40min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45min
Tschebureki
1hod. 20min
Karamell-Popcorn-Torte
3hod. 30min
Piroggen mit Fleischfüllung (Pierogi z mięsem)
1hod. 45min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4hod. 30min