Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rindfleischfüllung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 320 - 350 g Rindfleisch, ohne Knochen, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- 40 - 50 g Möhren, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ - ½ TL Majoran, getrocknet
Pierogi und Fertigstellung
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 Ei
- 20 g Öl
- 560 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz und mehr zum Kochen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2006 kJ / 479 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1 Std. 30 Min
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Teigtaschen alla Romana
1 Std. 15 Min
Erdbeer-Mojito
1 Std. 45 Min
Süße Dampfbrötchen mit Sojadrink
1 Std. 30 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20 min
Piroggen mit Fleischfüllung (Pierogi z mięsem)
1 Std. 45 Min
Asiatische Mini-Wraps
30 min
Blini
1 Std. 30 Min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 Min
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4h 30min