Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rindfleischfüllung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 320 - 350 g Rindfleisch, ohne Knochen, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- 40 - 50 g Möhren, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ - ½ TL Majoran, getrocknet
Pierogi und Fertigstellung
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 Ei
- 20 g Öl
- 560 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz und mehr zum Kochen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2006 kJ / 479 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebackenes Lachs-Sashimi mit Spargel und Sesamcreme
30min
Süße Dampfbrötchen mit Sojadrink
1h 30min
Mochis auf Mangosalat Dessert
35 Min
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1 godz. 5 min
Sushi-Burger
1h 30min
Piroggen mit Fleischfüllung (Pierogi z mięsem)
1h 45min
Nuss-Nougat-Milchshake
10 min
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1h 30min
Nuss-Karamell-Creme-Torte
12h
Rippchen mit Süß-Sauer-Sauce
40min
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4h 30 min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1h 35 min