Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fleischfüllung
- 400 g Schweinehackfleisch
- 1 TL Salz
- 15 g Zucker
- ½ TL weißer Pfeffer
- 1 TL Sesamöl
- 15 g Sojasauce
- 50 g Wasser
Teig und Fertigstellung
- 350 g Wasser
- 15 g Zucker
- 1 TL Trockenhefe
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ TL Salz
- 2 EL Öl
- 1 TL schwarzer Sesam
- 15 g Frühlingszwiebel, in feinen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 640 kJ / 153 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 124 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teigtäschchen mit Zucchini und Geflügelhackfleisch (饺子)
1hod. 10min
Kalguksu (Hähnchen-Nudel-Suppe)
1h 15min
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1h 40min
Corn Dogs
35min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40min
Teigtaschen alla Romana
1h 15min
Xiao Long Bao (chinesische Teigtaschen)
12h
Gebackene Polentaknödel mit Rindsragout und Dillkohlrabi
5 godz. 30 min
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2 Std.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Tschebureki
1h 20min
Gefüllte Blinis
55min