Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fleischfüllung
- 400 g Schweinehackfleisch
- 1 TL Salz
- 15 g Zucker
- ½ TL weißer Pfeffer
- 1 TL Sesamöl
- 15 g Sojasauce
- 50 g Wasser
Teig und Fertigstellung
- 350 g Wasser
- 15 g Zucker
- 1 TL Trockenhefe
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ TL Salz
- 2 EL Öl
- 1 TL schwarzer Sesam
- 15 g Frühlingszwiebel, in feinen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 640 kJ / 153 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 124 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1h 10min
Rippchen mit Süß-Sauer-Sauce
40min
Gebratene Teigtaschen mit Rindfleischfüllung (牛肉馅饼)
1h
Slow Cooking Hähnchenfleisch-Bällchen und Kartoffeln
2 Std. 10 Min
Xiao Long Bao (chinesische Teigtaschen)
12 Std.
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40min
Täschchen mit Kohl und Schweinefleisch
1h 35min
Corn Dogs
35min
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2h
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1h 40min
Teigtäschchen mit Zucchini und Geflügelhackfleisch (饺子)
1h 10min