
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fleischfüllung
- 400 g Schweinehackfleisch
- 1 TL Salz
- 15 g Zucker
- ½ TL weißer Pfeffer
- 1 TL Sesamöl
- 15 g Sojasauce
- 50 g Wasser
Teig und Fertigstellung
- 350 g Wasser
- 15 g Zucker
- 1 TL Trockenhefe
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ TL Salz
- 2 EL Öl
- 1 TL schwarzer Sesam
- 15 g Frühlingszwiebel in feinen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 153 kcal / 640 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 21 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Sodík
- 124 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eclairs mit Karamellcreme
4hod.
Schweinefleisch-Pilaw
50min
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1hod. 20min
Xiao Long Bao (chinesische Teigtaschen)
12hod.
Gebratene Teigtaschen mit Rindfleischfüllung (牛肉馅饼)
1hod.
Jiaozi
1hod. 30min
Tschebureki
1hod. 20min
Teigtäschchen mit Zucchini und Geflügelhackfleisch (饺子)
1hod. 10min
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2hod.
Piroschki mit Möhren-Füllung
4hod. 10min
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1hod. 40min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1hod. 45min