Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Himbeersauce
-
200
g Himbeeren, frisch
nebo 200 g Himbeeren, TK - 100 g Zucker
- 20 g Zitronensaft
Pavlova
- 330 g Zucker
- 250 g Eiweiß (ca. 8 Eiweiß), zimmerwarm
- 1 Prise Weinstein-Backpulver
- 1 TL Essig
- 1 TL Vanilleextrakt
- 20 g Speisestärke (2 EL)
Himbeersahne und Fertigstellung
- 600 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
-
20
g Himbeeren, frisch
nebo 20 g Himbeeren, TK - 500 g Beeren, gemischt, frisch, nach Wunsch in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1451 kJ / 345 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 90.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beeren-Zitronen-Pavlovas
1 godz. 20 min
Pavlova mit Apfel-Orangen-Kompott
2 Std. 10 Min
Millefeuille
5h
Pavlova mit Früchten
3 Std. 50 Min
Gebackene Pfirsiche mit Baiser-Topping
40min
Pavlova-Torte mit gemischten Beeren
5h 30min
Ribisel-Pavlova
2hod. 50min
Zitronen-Macarons mit Lemon Curd und Joghurt-Ganache
2 godz. 30 min
Crème Pâtissière
15min
Pistazien-Macarons mit Pistazien-Ganache
2 godz. 30 min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Rhabarber-Himbeer-Pavlova
3h