Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 20 g óleo de colza
- 320 - 350 g carne de vaca s/ osso cozinhada e cortada em pedaços (ver dica)
- 40 - 50 g cenoura cozinhada e cortada em pedaços (ver dica)
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- ¼ - ½ c. chá de manjerona seca
Pierogi
- 250 g água, mais q.b. p/ cozer
- 1 ovo
- 20 g óleo de colza
- 560 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 pitada de sal, mais q.b. p/ temperar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2006 kJ / 479 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 74.3 g
- Tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chiabata com presunto, alcachofra e mozarela
4hod.
Risoto de cevadinha com nabiças e espargos
1hod. 10min
Risoto de camarão
30min
Sopa de legumes à italiana (Ditalini) - TM6
Ninguna valoración
Brigadeiro cremoso de chocolate com pistache
10min
Salpicão de frango com maçã
3 godz. 10 min
Paçoca de rolha
15min
Sorvete de mandioca e coco
Ninguna valoración
Sorbet de manga e laranja
10min
Claras em neve
5min
Sopa de carne dinamarquesa
30min
Barras de leite condensado e chocolate
1h