Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g água
- 1 c. chá de açúcar
-
10
g fermento biológico fresco
nebo 1 c. chá de fermento biológico seco - 230 g farinha de trigo
- 1 c. chá de sal
- 200 g queijo muçarela, cortado em pedaços
- 1 tomate maduro, cortado em quatro
- 10 g azeite de oliva
- ½ c. chá de sal
- 2 ramo de manjericão fresco, apenas as folhas
- farinha de trigo, q. b. para enfarinhar
- 1 tomate, cortado em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 535 kJ / 128 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 76 mg
Alternativní recepty
Missoshiru
Žádné hodnocení
Bolo de milho com coco
1 Std. 25 Min
Bombom de tâmaras
30 min
Torta de ricota e goiabada
5h
Arroz e feijão tradicional
13 Std. 20 Min
Torta rápida de linguiça e queijo Minas
1 Std. 20 Min
Coxinha de frango
1h 45 min
Tutu à mineira
35 min
Pão de forma
1 Std. 35 Min
Mini pão de queijo com calabresa
2h
Requeijão Cremoso
1h 30min
Pão de forma
3 Std.