紅藜全麥麵包

紅藜全麥麵包

3.7 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 15min.
3 個

Suroviny

  • 高筋麵粉 需多備一些撒粉用
    230 克
  • 全麥麵粉
    70 克
  • 黑糖
    30 克
  • ½ 茶匙
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 橄欖油
    20 克
  • 180 克
  • 紅藜麥 預先煮熟(詳見要訣)
    100 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 5 g
Kalorie 691.7 kJ / 165.3 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 1.7 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...