Zařízení & příslušenství
紅藜全麥麵包
Příprava 10min.
Celkový 15min.
3 個
Suroviny
-
高筋麵粉 需多備一些撒粉用230 克
-
全麥麵粉70 克
-
黑糖30 克
-
鹽½ 茶匙
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
橄欖油20 克
-
水180 克
-
紅藜麥 預先煮熟(詳見要訣)100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
5 g
Kalorie
691.7 kJ /
165.3 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
1.7 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
藜麥狂潮
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan