Zařízení & příslušenství
脆皮蛋餅皮
Příprava 10min.
Celkový 20min.
8 片
Suroviny
-
水300 克
-
油 多備一些抹油和煎餅用20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
中筋麵粉320 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 片
Sodík
47.3 mg
Protein
4.6 g
Kalorie
742.3 kJ /
177.6 kcal
Tuk
4.3 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
29.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
吃早餐囉!
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan